You are here

Visiškai naujas, 2002 metų gamybos „Nissan Skyline GT-R V-Spec II Nur“

Šis „Nissan Skyline GT-R V-Spec II Nur“ yra visiškai naujas automobilis, dar net nė karto neregistruotas, o jo rida tik 10 km.

Smagiausia tai, kad šis „R34“ yra itin retas modelis, kurių iš viso buvo pagaminta virš 700 vienetų. Taigi jo vertė turėtų būti didelė. 2018 metų sausio 12 dieną Tokijo automobilių parodoje bus surengtas šio egzemplioriaus aukcionas. Įdomu, kiek už jį bus pasiūlytą.

Po variklio dangčiu automobilis slepia RB26 jėgainę su 280 AG ir 400 Nm galia. Šis modelis gavo didesnius turbokompresorius, sustiprintą variklio bloką, standesnę važiuoklę, rimtesnę stabdžių sistemą, anglies pluošto variklio dangtį bei prietaisų skydelį su 300 km/h žyma.

Dėka našesnių turbokompresorių ir variklio patobulinimo, tiuningo specialistai šios jėgainės galią galėjo laisvai padidinti iki 450 AG, nekeičiant „turbinų“. Kadangi tais laikais Japonijoje automobiliai negalėjo būti galingesni nei 280 AG, tai gamintojas būtent ir deklaravo šią galią, tačiau teigiama, kad iš gamyklos būtent šie modeliai išriedėjo turėdami 330 AG.

Kategorijos: 
Automobiliai: