You are here

2013 Nissan GT-R Nismo GT3

Jeigu norite džiaugtis „Nissan GT-R“ automobiliu lenktynių trasoje, „Nissan“ kartu su sportiško padalinio divizija „Nismo“, jums gali pasiūlyti tikrą lenktyninį automobilį „GT3”, atitinkantį FIA reikalavimus.

2012 metų „Nismo GT3” modelis užleidžia savo vietą naujesniam 2013 metų sportiniam modeliui, turinčiam keletą patobulinimų.

Pagrindinis skirtumas tarp pirmtako ir 2013 metų modelio yra tas, kad 3,8 litro V6 variklio judančios detalės yra sustiprintos ir patvaresnės, jis taip pat turi naują velenėlį. Variklis yra siūlomas su įvairiais galios laipsniais, pradedant nuo 550 AG ir 637 Nm.

Kompanija taip pat padarė keletą pakeitimų automobilio kėbule, kurie padidino aerodinamines savybes. „Nismo GT3” dabar turi didesnes groteles priekiniuose sparnuose bei atnaujintą didžiulį galinį spoilerį. Taip pat buvo patobulinta stabdžių sistema, važiuoklės nustatymai ir transmisija.

„Nissan GT-R Nismo GT3“ kaina prasideda nuo 335 000 Eurų. Beje, tai yra lenktyninis automobilis ir jis negali išvažiuoti į įprastas gatves.

 

Kategorijos: 
Automobiliai: