You are here

2014 Nissan Note

„Nissan“ pristato Europai skirtą, antrosios kartos B-segmento modelį „Note“, kuris lyginant su pirmtaku tapo labiau panašus į hečbeką, nei į mažąjį vienatūrį, ir ruošiasi konkuruoti rinkoje su „Renault Clio“, „Ford Fiesta“ ar „Honda Jazz“, būtent į pastarąjį modelį naujasis „Note“ yra labai panašus žvelgiant į kėbulo linijas.

Europoje „Note“ bus siūlomas su 1,2 litro trijų cilindrų benzinais varikliais, iš kurių vienas turės 80 AG ir 110 Nm galią, o versija su turbokompresoriumi pasigirs 98 AG ir 142 Nm galia. Pastarosios versijos vidutiniškos degalų sąnaudos 4,3 l/100 km.

Taip pat bus siūlomas ir naujai suprojektuotas 1,5 litro keturių cilindrų turbo dyzelinis variklis, pasiekiantis 90 AG ir 219 Nm galią, kurio kuro sąnaudos sieks 3,6 l/100 km.

Antros kartos „Note“ turės tris apdailos linijas: „Visia“, „Acenta“ ir „Tekna“, taip pat bus galima rinktis naujausias apsaugos sistemas: aklosios zonos įspėjimo sistema, linijos kirtimo įspėjimo sistema, judančių objektų atpažinimo sistema ir vaizdo monitorius, stebintis, kas vyksta aplink automobilį.

Automobilis viešai bus pristatytas 2013 metų Ženevos automobilių parodoje, jo gamyba prasidės vasarą, o pirmieji modeliai pasieks pardavimo salonus rudenį.

Kategorijos: 
Automobiliai: