You are here

1970 m. „Dodge Challenger“: blizgutis su 1011 AG

Žvelgiant į šį 1970 metais pagamintą „Dodge Challenger“ tikriausiai nepavyks rasti vietos, kuri neblizga – čia akį traukia tiek variklis, tiek važiuoklė, tiek modernus salonas – apskritai akimis norisi glostyti kiekvieną šio automobilio milimetrą.

Tokį rezultatą pasiekti nebuvo lengva – prireikė net 5000 valandų kruopštaus ir kantrybės reikalaujančio darbo, tačiau rezultatas visa tai sugeba atpirkti su kaupu.

Suomis Harri Saari gali didžiuotis savo automobiliu, kuris jam dabar suteikia vien teigiamas emocijas. Kaip teigia šio automobilio savininkas, jis prie jo praleido penkis tūkstančius valandų per penkias žiemas. Tačiau dabar jis su automobiliu per vasarą įveikia 10 000 km atstumą, dalyvauja įvairiuose automobilių suvažiavimuose, iš kurių parsiveža begalę neišdildomų įspūdžių, bei suranda daug naujų draugų, besidominčių ir mylinčių automobilius. Begalinė aistra automobiliams leidžia suomiui džiaugtis gyvenimu, tuo pačiu džiuginant ir aplinkinius.

Šio „Dodge Challenger“ kiekvienas milimetras yra „išlaižytas“, blizga net ir variklis, kuris atrodo lyg būtų nenaudojamas iš vis. 9,4 litro V8 Hemi agregatas generuoja net 1011 AG ir 1478 Nm galią.

Su tokiu galingu varikliu tenka pasirūpinti ir kad kuro bakas nebūtų tuščias, nes ramiai važiuojant užmiestyje automobilis naudoja 16 litrų benzino šimtui kilometrų, o mieste jo apetitas išauga iki 40 litrų.

Štai tokia gali būti aistra automobiliams, kurie tampa ne tik priemone nuvykti iš taško A į tašką B, bet ir pagrindiniu žmogaus gyvenimo varikliu.

Jeigu ir jūs turite aistrą automobiliams, susisiekite su mumis el. paštu info@98.lt ir papasakokite bei parodykite savo gyvenimo variklį.

Automobiliai: